Birthday party Mia yg cute

Bukan Mia yg cute.. Party hari jadi Mia yg kiut.. X der jemputan.. Seisi keluarga je.. Tapi decoration mesti ada serba sedikit.. Flag yg colorful.. Aku jahit dari perca2 kain cotton.. Past tu belon2 skit.. (Malas nak tiup).. Dan crown Mia dari brg2 scrapbook ku..

Past tu dier nak cake angrybird.. Walaupon aku tak suka cake2 mcm tu sbb decoration je lebih.. Dalam mesti cream je yg byk.. Tapi x pelah, yg penting Mia happy.. Past tu beli makanan skit2 dan hadiah.. Anak pon cuma seorang, kesian lak kalau tak buat majlis.. Dier pulak mcm excited.. Sbb hari2 tgk drama Korea.. Ade 'besday2u'

Beberapa hari sebelum birthday dier, dier g umah sepupu.. Past tu main blackboard.. Dlm kete, dier cakap 'Mia suka tulis2 mcm Sofia tu ayah' dan tau je bapak2 ni mane Bley dgr anak derang minta mcm tu.. Dier g Ikea dan beli blackboard untuk Mia. Anak ayah Mia tu..

Ibu mmg nak teringin nak buat majlis yg best untuk Mia tapi daripada aku kecik kan, aku ada satu perasaan malu bila nak wat birthday party besar2.. Tak tahula knp.. Aku pon tak tau nak jemput sape.. Bg aku birthday party ni mcm majlis tertutup untuk family member je.. Tgk la nnt..

3 comments:

Lizzie Yasmin said...

Alo, family ko kan ramai. Boleh jer jemput dorang. Bila dah besar skit best bila buat birthday party.Sebab dia boleh ingat.

~cintaBlog~ said...

Haha.. Tgk la tahun depan.. Mia pon mcm malu2 kucing je.. Cer tgk gambo masa nak potong kek.. Mcm Sedih je

CiK Bella said...

Comel cake dia, tem kcil ja slalu org akn smbut berfday. Jd, xpa lau nak buat berfday party bsr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...