Benda yg aku rasa cool mase bebudak yg aku nak buat..

Mesti semua orang ada byk benda yg nak dibuat masa jadi budak2.. Rasa mcm cool je kalau buat benda2 gitu..

Macam tu jugak dgnku.. Ada beberapa benda yg aku teringin nak buat masa kanak2 tapi sampai sekarang pon masih x dapat buat lagi.. Antaranya ialah:

1) telefon emak kat rumah dari public phone yg kaler merah kat London tu

2) buat rumah yang ada kincir angin

3) bekerja sebagai alih bahasa kartun

4) mempunyai harimau kaler putih

5) menjadi cepat besar dan ada sut sailormoon.. (Tapi bila da terlebih besar x der sut ape pon yg boleh muat lagi!!!)

6)boleh bermain ski kat gunung yg byk ais dengan terrornye!

7)Ada sebuah rumah yg hanya ada koleksi kasut je!!!!!

8)boleh pegi shopping tanpa bekerja setiap hari..

Pict Dari jurnal-ap.blogspot

1 comment:

CiK Bella said...

Ni tem umur brapa ni nak buat smua tu? Hehe,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...