second anniversarry

subuh lagi dah bangun sebab perut lapar lain macam.. hehe
kejut si ucop ni bukan main susah lagi.. lagi lebat hujan kat luar tu.. lagi lah badannye bengkok mcm udang dlm kuali. aku malas nak kejutkan orang bangun tido.. kadang2 bley jadi gaduh..

setengah jam berlalu. dia masih tak berganjak. lau bising2 sgt bukan bapak mia ni yg bangun.. mia yang merengek2 nak "nen nen".

12 minit lepas tu baru dia bangun.. terkebil-kebil past tu tersenyum
"Happy Anniversarry Cayang" ucapnye sambil menyangkut tuala.

lepas tu dia berlalu. Aku memang ader ingat masa bukak facebook ader reminder tapi lupa nak wish kat dia pagi ni..

tahun ni usia perkahwinan kami baru mencecah 2 tahun. aku berdoa agar perkahwinan ni kekal happy n diberkati Allah.. Semoga pandangan si ucop ni jelas terang pada aku n mia sahaja.. lau tgk org lain tu biar rabun je..amin!

masih jauh lagi perjalanan kami.. semoga ditingkatkan kesabaran, keimanan, dan dapat menempuhi segala dugaan dan cubaan.. to ucopku yg macho.. wish u happy anniversarry cayang!

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

happie anniversary guys...hope kebahagian korang smpai syurga...

~cintaBlog~ said...

thank's lyz.. kitorg pon nak ucap time kasih banyak2 sbb slalu doakan kebahagiaan kitorg... budi basuh kawah masa lepas kawen pon tak terbalas lagi.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...