Cover ipad comel.. Ada yg nak tempah?

Bila tgk kain2 ala2 vintage.. Rasa mcm tak senang duduk.. Ada je nak try buat seswatu yg baru.. Belek sini.. Belek sana, gunting2, cantum2 kan.. Dan terjadilah produk baru yg comel ni.. Cewah puji diri sendiri nampak.. Inilah dier bender alah yg sy katakan.. Cover iPad! Bender ni bley di basuh tau.. Sy siap buat eyelet lg bahagian camera depan belakang untuk memudahkan proses amik gambo.. Mana lah tau.. Tgh lepak2 kat Starbucks.. Aaron aziz lalu.. Boleh la amik gambo dier laju2.. Hehe.. Bender ni selamat sbb sy button kan bhg atas sebab takut dier menggelongsor jatuh.. ( pernah jadi kat saya dan ia cukup meruntun hati.. Sbb tu la sy buat sendiri cover iPad ni)
Oklah.. Enjoy la menjenguk hasil kerja saya yg tak seberapa( x der sijil ISO) yg paling cantik ialah button nama sendiri.. Kelasss.. Past ni nak try dari material yg lebih vogue lagi..Tunggu je la ye!









1 comment:

NUR MALINI said...

kak anis memang kreatif dari dulu lagi hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...