segmen blog kesayangan > blog coklateyes

sebenarnya aku join blog coklat eyes sejak dier bagi domain free.. aku support sbg tanda penghargaan la kat belog comel tu.. past tu mcm besh je.. lalu bila dah tukar domain tu semua bloglist aku hilang dan lenyap.. buat bloglist baru je.. nama pertama yg terlintas ialah blog coklateyes.. senang skit aku nak jalan2 kat blog coklat eyes sbb dier banyak beno buat segmen.. tak lokek informasi.. bg hadiah percuma lagi (domain dot my) bukan follow belog je.. aku follow fb and instagram dier sekali.. paling best.. eiffel tower kecik dier tu.. ade je menyibuk.. kiut sgt.. hehe.. jomlah join.. skg ni dier da sibuk jual tudung pulak.. rajin betul cik innani ni.. nak study lagi..



segmen ni tamat pd 22 february 2013 tau.. sape yg nak join bley lak klik banner yg comel kat atas ni.. boleh baca syarat2 segmen

1 comment:

CiK Bella said...

Selamat bersegmen :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...